Erfaren og selvstændig Account Manager

Til en spændende og udfordrende opgave søges ”en garvet hund med mange kilometer i benene”, som kan understøtte kommerciel vækstrejse i et mindre team.

I Radiocom Danmark udvikler, sælger og servicerer vi pålidelige, sikre og fleksible radio- og datakommunikationsløsninger. Måske kender du ikke til vores produkter eller løsninger, men du sætter helt sikkert pris på, at de virker, for du finder dem blandt andet, hvor store værdier og menneskeliv er på spil. Du finder os på landjorden, til søs, i luften hos blandt andet transporterhverv, i serviceindustrien, i byggeriet og hos beredskab.

Ideelt set har du erfaring med udvikling og salg af radio- og datakommunikationsløsninger fra leverandørsiden eller en virksomhed tilsvarende vores. Alternativt har du erfaring fra TELCO eller IT og taler hjemmevant med, når samtalen kommer forbi emner som LTE, SD-WAN, LAN, 5G, VPN. Leverandører som Peplink, Icom, Cisco, Sepura med flere kender du til.

Din profil og ambition skal derfor skulle matche dette.

Derudover forventer vi at:

  • Du er en selvstændig og erfaren sælger med teknisk indsigt.
  • Du er struktureret og systematisk i din tilgang til salget.
  • Du er rolig af væsen og god til at skabe tillid hos andre.
  • Du har mod på at bygge din egen forretning op.

Til gengæld kan vi tilbyde et spændende job med reference til vores direktør, som selv deltager i salgsarbejdet, i en dynamisk og international virksomhed.

I tæt samarbejde med direktøren vil dine opgaver være:

  • Planlægning, gennemførsel og opfølgning på egne salgsindsatser.
  • Kundebesøg – både med fokus på salg og relationer.
  • Kontraktudarbejdelse og ordrebehandling i NAV.

Du vil arbejde ud fra din hjemmeadresse og hovedkontoret i Ishøj. Dit salgsområde er hele Danmark, så du skal forvente 20-30 udedage/år.

Virksomheden tilbyder:

Du tilbydes god fast løn, attraktiv provision, pension samt bilordning. Du bliver i øvrigt en del af en virksomhed, som er en del af den skandinaviske koncern VHF Group. Tiltrædelse 1. september 2020.

Ansøgning og CV:

Radiocom samarbejder med Axelerator ApS om rekrutteringen, så send din motiverede ansøgning og CV på job@axelerator.dk senest den 15. juli 2020. Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Ian Holmgaard, direktør i Axelerator, på tlf. nr. 20 109 108.

Alle henvendelser behandles fortroligt.

Juniorsælger med ambitioner og teknisk forståelse