Radiocom Danmark

Hvem er vi?

Hos Radiocom Danmark er vi specialister i 2-vejs radiokommunikation og leverandør af totale kommunikationsløsninger. Vi har eksisteret siden 1999 og er en del af den skandinaviske koncern VHF Group.

Vi har et stærkt samarbejde med flere store aktører i kommunikationsmarkedet og softwarebranchen

Vi har desuden en god portefølje af internationale samarbejdspartnere, der til enhver tid kan levere produkter og know-how til vores løsninger.

Mennesker har altid haft et stort behov for at kommunikere. Fra fødslen og gennem hele livet søger og videregiver vi konstant information og bekræftelse gennem forskellige typer af kommunikation, såvel verbalt som non-verbalt.

Dette kommunikationsbehov kommer til udtryk i et stadigt ønske om hele tiden at have mulighed for at komme i kontakt med hinanden. Det er ikke alene vigtigt når det gælder virksomheder og organisationer, hvor forskellige typer  information skal nå frem på en sikker måde, hvad enten det er forbindelse med forretninger, arbejde, tryghed –  i visse tilfælde kan det endda være spørgsmål om liv og død.

For personer eller virksomheder som bevæger sig over store afstande eller arbejder i følsomme brancher, er radiokommunikation utvivlsomt den bedste og sikreste måde at opretholde konstant kontakt på – og det er her Radiocom kommer ind i billedet.

Fascination på tværs af grænser

Gennem et langt og tæt samarbejde med stærke varemærker, som Hytera og Icom inden for analog radio og Sepura, Damm og Hytera når det drejer sig om digitale DMR og TETRA-systemer samt dataløsninger baseret på netværksløsninger fra Peplink / Pepwave har vi opnået en central rolle inden for VHF Group.

VHF Group

Radiocom Danmark er en del af VHF Group

VHF Group er en international koncern med hovedsæde i Oslo. VHF Groups fokus er rettet 100% mod radiokommunikation. I samarbejde med vores søsterselskaber har et heldækkende partnernetværk i Danmark, Sverige, Norge og Finland, samt en række eksklusivaftaler med øvrige nordiske lande og Baltikum. Dette gør VHF Group til en af Nordeuropas ledende aktører, når det gælder radiokommunikation og og giver tillige en stor fleksibilitet og enkelthed for dig, som bevæger sig over landegrænserne.

Foruden Radiocom Danmark består koncernen af Swedish Radio Supply AB (Sverige), Wireless AS (Norge) og Insalko Oy (Finland).

Stærke varemærker

VHF Group er en vækstorienteret koncern med stærke kompetencer inden for markedsføring, uddannelse, service, support, logistik, IT og administration. Koncernen samarbejder med globale og stærke varemærker, som vi tilpasser til vore kunders specifikke behov.

Vores vigtigste samarbejdspartnere omfatter bl.a.

Spidskompetencer

VHF Group har et nært og mangeårigt samarbejde vores leverandører. Dette betyder, at vi har adgang til såvel god produktsupport, som til feedback fra markedet.

VHF Group er ansvarlige for at udføre bl.a. garantiservice og reparationer på vegne af vores leverandører. Dette ansvar giver os specialiserede spidskompetencer på disse produkter, hvilket betyder, at vi kan holde en meget høj standard overfor vores kunder.

Derfor samarbejder kunderne med os

BREDT SORTIMENT

Vi har et bredt produktsortiment, som dækker næsten alle behov!

VI ER SPECIALISTER

Vi har dedikerede produktspecialister, som kan rådgive dig om netop din kommunikationsløsning!

ERFARNE MEDARBEJDERE

Vores medarbejdere uddannes løbende, så vi altid er super-skarpe og kan yde den bedste service og rådgivning!

PERSONLIG KOMMUNIKATION

Vi sætter en ære i, at have et personligt forhold til vores forhandlere, kunder og slutbrugere!

Vi har bl.a. leveret produkter og løsninger til:

   Har du spørgsmål? Tøv endelig ikke med at kontakte os.