Radiocom Danmark leverer fleksibel og effektiv kommunikationsløsning til Comwell Korsør

Om hotelletComwell Korsør

Comwell Korsør på Sjælland er en del af hotelkæden Comwell Hotels. Kæden har 15 hoteller i Danmark samt 2 i Sverige. Comwell fokuserer på at arrangere konferencer samt generel mødebooking blandt virksomheder. Her i 2017 har de for 3. år i træk vundet prisen for ”Årets bedste mødekoncept”.

Comwells udfordringer og ønsker

Comwell Korsør har hidtil benyttes sig af mobiltelefoner, når deres medarbejdere på forskellige steder havde behov for at kommunikere med hinanden. Det var imidlertid en ufleksibel løsning; Mobilsignalet kunne være dårligt eller helt væk, ligesom der kunne være dårlig lydgengivelse i både telefoner og headsets. Telefonerne kunne ikke holde strøm til en hel arbejdsdag og ofte var linjerne blokerede af samtaler. Derudover var der også en økonomisk omkostning forbundet i telefonabonnementerne. Kort og godt havde Comwell Korsør et ønske om at effektivisere kommunikationen mellem medarbejderne og få en mere fleksibel kommunikationsløsning.

Radiocoms løsning

Radiocom løsningen blev et Icom Wi-Fi radiosystem til trådløse netværk. Systemet udfylder et tomrum mellem licensfrie radioer samt radioer med licens. Det er en løsning, som er nem at koble ind i et eksisterende trådløst netværk og det giver mulighed for at kommunikere i full duplex med meget god lydkvalitet.Radiocom har leveret følgende produkter: • Icom IP1000C controller • Peplink router som giver mulighed for fjernsupport • Peplink Wi-Fi Access points • Icom IP100H Wi-Fi radioer • ProEquip headset samt diskrete øresnegleSystemet kan udvides med en IP-baseret PC dispatcher, som kan lave kald til radioer eller grupper, sende tekstbeskeder samt vise på kort i hvilket område de enkelte radioer befinder sig.

Resultat

Restaurantchef Martin Castillo udtaler, at han kan mærke, at Comwell nu sparer en masse tid med den mere effektive og fleksible kommunikation, da er blevet meget nemmere for de ansatte at komme i kontakt med hinanden. Lydgengivelsen går klart og tydeligt igennem og radioerne kan holde strøm en hel arbejdsdag. Faktisk kan de holde strøm i helt op til 27 timer, afhængigt af forholdene, så dermed er der kun behov for, at de bliver opladt henover natten. Endvidere roser Comwell den hurtige og effektive service fra Radiocoms side. Systemet er nemlig sat sådan op, at det kan tilgås remote og ændringer i f.eks. opkaldsgrupper kan ske fra Radiocoms eget værksted. Det betyder, at der ikke er behov for at booke en tekniker til at køre ud.
F18WorldsHytera PD665, Arbejdermuseet