Velkommen til Torben Vase

Velkommen til Torben Vase – vores nye Key Account Manager

 Torben Vase Sørensen      Vi er glade for, atbyde velkommen til Torben Vase, der er startet hos os d. 17. september, som Key Account Manager. Torben bliver ansvarlig for udvikling og salg af kommunikationsløsninger, primært i vores business-segment.Han overtager en del større erhvervskunder og vil få hele Danmark som legeplads. I kan træffe Torben på:

torben.vase@radiocom.dk

+45 40 30 69 33

  Torben er 52 år og har beskæftiget sig med “critical communication” i det meste af sit arbejdsliv. Han har været 17 år hos Furuno, efterfulgt af 8 år i Asien, bl.a. som System Consultant hos Maritime & Offshore Communication og Rohill. Vi glæder os til at se, hvad fremtiden bringer og håber, I alle vil tage godt imod Torben, når I møder ham rundt omkring i landet.