RDK_E18

I uge 37 udstiller Radiocom på E-18:

Electronics, Technology, IoT & Robotics – eller “elektronikmessen”, som messen også blot kaldes.

Messen løber over tre hele dage, tirsdag d. 11., onsdag d. 12. og torsdag d. 13. september, i Odense Congress Center, Ørbækvej 350, 5220 Odense SØ.

Der er åbent hver dag fra kl. 09.00 – 16.00 ved Indgang ØST.

Du finder Radiocom på stand nr. C-3009

Michael & Jess står klar til at møde dig og vise dig nogle af vores spændende kommunikationsløsninger fra Peplink:

  • SpeedFusion SD-WAN – hvordan virker det?
  • “Unbreakable connectivity” via mobilnetværk med SpeedFusion
  • Internet of Things and the SpeedFusion Engine

Om E-18

E-18 bliver kaldt fremtidens elektronikmesse og er Danmarks største af sin art. Bag E-18 står en komité af udviklere, producenter og repræsentanter fra ledende virksomheder i elektronikbranchen. Tidligere var E-18 ren elektronik, men fra i år dækker messen både elektronik og robotteknologi, som tidligere har været præsenteret på sin egen, selvstændige messe. Det giver rigtig god mening at samle to messer, for hvor ville robotterne være uden elektronikken? Og hvordan skulle man fremstille elektronik uden robotter? Elektronikbranchen er i høj grad en pionérer indenfor anvendelsen af robotter, både i produktionen og i lager/logistik-funktionerne, hvor flere producenter benytter sig af pick’n place-robotter.

E-18 sætter også fokus på IoT – Internet of Things

Både hard- og software til IoT er egentlig på plads og teknologien fungerer allerede i praksis på flere, afgrænsede områder. Hvad skal der så til for at give IoT dets endelige gennembrud? Dette spørgsmål bliver (måske) besvaret i løbet af messens omfattende konferenceprogram. Et af de mange emner er selve implementeringen af IoT (også kaldet IIoT; Industrial Internet ofThings) i større, integrerede og fungerende systemer.

Find nemt rundt med E-18’s messe-app

Messearrangørerne har fået udviklet en  app, der gør det let at finde oplysninger om konferencer, udstillere og praktisk information, som fx halplan. I app’en kan du vælge, om du vil have information om E-18 eller R-18 (robot-delen). App’en er gratis og kan downloades via App Store eller Google Play.

Du kan læse mere om E-18 på messens hjemmeside, som du finder her!

RDK_E18

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.