Icoms nye LTE-radio; IP501H

Ny, handy LTE-radio fra Icom!

Den nye radio kombinerer det bedste af to verdener – nu kan du nemlig få radiokommunikation via Telias 3G/4G-netværk!

 

Icom IP501

LTE-radio fra Icom: IP501H

Egenskaber fra radio-verdenen

Fra radiokommunikationsverdenen kommer egenskaber som fx samtaleprioritet, individuel- eller gruppeopkald (selv i fuld duplex), samt hurtig og enkel kommunikation i forskellige talegrupper.

Radioen benytter sig af Telias lukkede netværk hvilket gør, at ingen samtaler går via internet og det betyder sikker kommunikation. Radioen er dedikeret til kommunikation og er med sit solide design velegnet til brug i hårde miljøer. Der findes et stort sortiment af tilsvarende solidt tilbehør til IP501H.

Egenskaber fra mobil-verdenen

Fra mobiltelefonverdenen kommer andre egenskaber, som uovertruffen dækning og rækkevidde, højt stabilitetsniveau, konstant voksende infrastruktur, ikke-aflytbart udstyr og mulighed for at kommunikere udover landets grænser. Desuden behøves der ikke investeres i egen infrastruktur.

Frie samtaler i hele Norden

Med Icoms LTE-radio har du ubegrænset adgang til Telias netværk i hele Norden. Derudover findes der roamingaftaler for resten af Europa, som kan tilgås efter behov.

Klik herunder for at se dækningskortet for Telia 3G/4G:

Hvem kan med fordel bruge LTE-radioen:

  • Sikkerhedsvirksomheder; Hvis man som sikkerhedsvirksomhed skal kunne kommunikere over store områder og ikke ønsker at investere i egen infrastruktur.
  • Hotel- og konferenceudbydere; Mange hoteller og konferencefaciliteter er store og komplekse, så det kan være svært at opnå fuld dækning med et konventionelt radiosystem alene.
  • Trafikskoler; LTE-radioen kan være en god løsning til køreskoler, da der kan være konstant tilkoblet duplexsamtaler med fx motorcykel-elever = en sikker og tryg løsning.
  • Eventarrangører; Eventvirksomheder, som konstant er på farten og ikke har mulighed for, eller lyst til, at skulle investere i egen infrastruktur, men som blot behøver stabil og driftsiker kommunikation, uanset hvor de befinder sig.
  • Logistik- og transportvirksomheder; LTE-radioen er en perfekt kommunikationsmulighed for logistikvirksomheder, da du får en utrolig rækkevidde og en enkelt kommunikationsløsning for en rimelig omkostning.
  • Sportsforeninger; Fx cykelklubber, som kører over store afstande og har brug for sikker kommunikation. LTE-radioen virker også, hvis du deltager i aktiviteter udenfor Danmark, men indenfor Norden

Du kan downloade vores brochure om Icom IP501H her!

For yderligere oplysninger, da kontakt os på: salg@radiocom.dk

Radiocom - CloudComHytera MD615