TETRA – digital radiokommunikation

TETRA står for TErrestrial Trunked RAdio) og er en international standard for digital radiokommunikation. Teknologien er udviklet med udgangspunkt i teknologi fra Beredskabet og Politiet, men i dag benyttes systemet af mange andre professionelle brugere af radiokommunikation.

TETRA kan på en række områder sammenlignes med GSM-standarden for mobiltelefoni – begge er internationale standarder og begge giver adgang til, at man kan kommunikere på tværs af udstyr fra forskellige producenter. Som det er tilfældet med netop GSM, så er TETRA en standard, som en lang række leverandører har valgt at producere deres radioer og terminaler efter.

Teknologien bag TETRA er udviklet i regi af ETSI (European Telecommunications Standardizations Institute), som også står bag GSM, UMTS, GPRS, DMR og andre internationale standarder.

Basestationer og sub-systemer fra DAMM Cellular System

DAMM Cellular System er en virksomhed, der har specialiseret sig i TETRA-teknologi. DAMM leverer basestationer, sub-systemer og komplette mikro-TETRA-systemer.

Den smarte og enkle vej til TETRA

I dagens “always on” samfund, er der flere og flere segmenter, der efterspørger TETRA – Små, lokale og regionsbaserede virksomheder har fået brug for det – og Beredskabet, Politiet og militære organisationer er ligefrem afhængige af TETRA til hurtig transmission.

TetraFlex® fra DAMM Cellular Systems er et smart valg, når man skal tage skridtet fra et analogt til et digitalt kommunikationssystem. TetraFlex® er et komplet IP-baseret enkelt/dobbelt-carriersystem udviklet til et-site-brug som kan håndtere tale- og datakommunikation. TetraFlex® er et samlet system rettet mod organsiationer som behøver et stabilt og sikkert kommunikationssystem som man kan stole på.

TetraFlex® er baseret på “plug & play, hvilket gør systemet enkelt at sætte op og hurtigt at komme i gang med. Den unikke TetraFlex® LAN-arkitektur er baseret på IP-kommunikation til tilslutning af basestationer, arbejdsstationer, “network management” og “gateways” til eksterne stemme- og datasystemer.

Du er meget velkommen til at kontakte os på salg@radiocom.dk for yderligere informationer.